Mitt nybyggda hus

Mitt nybyggda hus

Hej, kul att just du har kommit hit för att få se vad jag ska skriva om nu. Jag vet att den här bloggen är uppskattad av många och det är förstås roligt. Ni vet ju om att jag alltid vill dela bra grejer med er, sådant som är bra att veta om. Eftersom jag har flyttat in i ett helt nyproducerat hus tänkte jag att det här inlägget är för er som funderar på att bygga hus i Uppsala. 

När det var jag som för ungefär ett år sedan bestämde mig för att bygga ett hus här i Uppsala så blev det så att jag efter lite undersökningar valde att vända mig till företaget Bohlins Bygg & Montage. Jag ville skaffa ett så bra underlag som möjligt så därför tog jag kontakt med flera olika byggföretag med kompetensen att bygga hus. Jag nöjde mig inte med att endast kontakta dessa företag, jag tog även referenser ifrån tidigare kunder och så begärde jag in offerter. Jag fick en offert ifrån Bohlins Bygg & Montage som var svår att motstå och dessutom visade det sig att tidigare kunder varit nöjda med all den hjälp som de hade fått med att bygga hus i Uppsala med omnejd, så valet för min del föll på Bohlins Bygg & Montage och de såg till att bygga ett hus efter konstens alla regler, och de blev färdiga i tid. Bohlins Bygg & Montage har flera olika hus att välja på, och för egen del valde jag ett hus i en stil som för tankarna till sekelskiftet för drygt 100 år sedan. Det var väl i stort sett det här som jag tänkt att ta upp, och självklart kan ni som är intresserade av att få veta mer om detta byggföretag läsa mer på deras hemsida! 


Kommentarer är stängda.