Trädgården blev ett långt och utdraget projekt

Trädgården blev ett långt och utdraget projekt

God morgon, god morgon! Hjärtligt välkommen ska du vara till mig och min blogg samt dagens inlägg. Dagen till ära tänkte jag skriva lite närmare om stubbfräsning i Västerås. Min förhoppning är som vanligt att det kommer bli ett inlägg som ni gillar.

Om jag säger trädgård vad säger ni då? Själv hade jag sagt usch. Jag har nämligen spenderat viss tid under våren med att fixa i ordning vår trädgård här hemma och det har verkligen varit ett större projekt än vad jag hade väntat mig. Det har tagit betydligt mer tid och kraft än vad jag hade tänkt mig att det skulle göra. Därför är jag nu helt trött på trädgården, självklart är det väldigt skönt att det äntligen är färdigt och vi nu jan njuta av en fin trädgård men så fort någon nämner trädgård är det som att jag får kalla kårar. Speciellt illa är det när någon i min närhet säger att de fungerar på att också fixa i ordning sin trädgård.

Hur som helst har det i sin helhet varit ett jobbigt arbete men det har även funnits bra stunder under arbetets gång. En sak som jag tyckte var väldigt skön och som jag än idag uppskattar väldigt mycket är den hjälpen vi fick med stubbfräsning. Vi vände oss till ett företag som arbetar med just stubbfräsning i Västerås med omnejd och lyckades hitta ett riktigt bra företag som gav oss precis den hjälpen vi behövde. Företaget vi vände oss till heter MG Stubbfräsning, ifall någon av er skulle behöva hjälp med stubbfräsning i Västerås tycker jag helt klart att ni borde kolla in dem. Tack vare deras arbete blev projektet med trädgården lite lättare för mig, vilket jag som sagt är väldigt tacksam för. Det var allt jag hade att dela med mig av för idag, ha en bra dag nu så hörs vi snart igen.


Kommentarer är stängda.