Samtalsterapi online

Samtalsterapi online

Hallå där! Vad roligt att just du har valt att klicka dig in på min blogg för att läsa ett inlägg, det gläder mig jättemycket. Denna fina dag är min tanke att skriva närmare om samtalsterapi online, det är nämligen något jag vill uppmärksamma lite extra.

Samtalsterapi är något som för mig personligen länge har varit tabubelagt, det är något som bara sjuka människor använder sig av. Dessutom ska man absolut inte prata om det om man väl går på det. Det här har som sagt varit min uppfattning av det sedan tidigare, vilket verkligen har ändrats det senaste. Idag har jag en helt annan uppfattning av det hela och kan säga att jag själv faktiskt har gått i samtalsterapi online.

Idag har jag som sagt en helt annan uppfattning, jag tycker nästan att alla borde prova på samtalsterapi. Det är något jag själv har haft väldigt mycket användning av, även om jag inte är sjuk vare sig fysiskt eller psykiskt. Det jag tycker är så bra med samtalsterapi är att man får möjligheten att verkligen prata ut kring vad man än vill prata om, det kan verkligen handla om precis vad som helst. Dessutom tycker jag det är väldigt skönt att kunna samtala med någon som man inte känner, då blir det att man kan släppa lite på sina spärrar.

Samtalsterapi online är ju dessutom något som är helt rätt i tiden just nu, jag tänker med pandemin som vi lever i. Nu ska man ju verkligen försöka att inte träffa personer i onödan, därför passar det ju helt perfekt att få professionell hjälp även online och på distans. Jag tycker helt klart att ni alla borde kolla närmare på samtalsterapi online, oavsett om ni mår dåligt över något och behöver få hjälp med det eller om ni bara vill prata ut lite.


Kommentarer är stängda.