Jag ser fram mot fjällsemestern

Jag ser fram mot fjällsemestern

God morgon, god morgon och välkommen till bloggen. Min plan för det här inlägget är att berätta om att jag om min familj åkte upp till Vemdalen på en härlig fjällsemester. Det var för knappt ett år sedan och snart åker vi dit igen. Jag tror säkert att det kan finnas någon av er som är intresserad av att hyra stuga i Vemdalen, och om så är fallet vill jag att ni ska känna till att det finns möjlighet till detta genom Vemdalsstugan, som är ett företag som har två väldigt fina fjällstugor till uthyrning, alldeles i närheten av skidbackarna. 

Vi tycker mycket om i min familj att åka på skidsemester och vi har varit runt på olika semesteranläggningar både i Sverige och utomlands, och erfarenheterna är minst sagt skiftande. Vissa platser vi har varit på åker vi aldrig tillbaka till, medan andra ställen som till Vemdalsstugan är platser som vi känner har tillhört de bättre och alltså gärna återvänder till. Om bara några dagar bär det av igen och vi ska vara borta i en vecka och det ser vi fram mot. Det vi längtar efter är givetvis skidåkningen, men vi ser nästan lika mycket fram mot att få bo i en av de välutrustade och bekväma stugorna som är nästan som ett förstaklasshotell, utsikten från dessa stugor finns det inget som slår. Jag tänker att om någon av er är intresserad av att hyra en stuga i Vemdalen så borde ni faktiskt ta och hyra en stuga i Vemdalen genom Vemdalsstugan, och för att ni ska få en bra uppfattning om hur det kan vara att hyra stuga i Vemdalen tar jag och stoppar in en länk här i inlägget som tar er till Vemdalstugan på nätet. 

 


Kommentarer är stängda.