En öl i baren

En öl i baren

Hej folket! Jag tänkte prata om en av de saker jag gillar att göra, nämligen att gå ut och dricka öl i baren med mina vänner. Det är något som är roligt för mig, efter en lång arbetsvecka är det härligt att slappna av med en kall öl i handen. Vet man inte vad man ska hitta på en fredag eller lördag kväll kan man bara gå ut till baren och chilla ett tag. Tillsammans med mina vänner brukar jag gå till en bar i Varberg.

Jag vet att det är svårt och stressigt att arbeta hela veckan. Det kan vara en stor press, så på helgen måste man ta sig tid att slappna av och släppa oron för en stund. Låt mig berätta om en av mina mest minnesvärda stunder i baren med vänner!

Jag gick ut förra fredagskvällen, vilket jag gör de flesta helgerna nu när jag bor ensam igen. Förra veckan var särskilt kall här i Varberg, mycket kallare än vad vi är vana vid för den här tiden på året. Det hade också regnat en hel del.

Jag träffade mina vänner på en bar i Varberg, de hade kommit dit en stund före mig. Vi beställde dricka och satt och pratade hela kvällen, vi hade så roligt att tiden bara sprang iväg. Helt plötsligt var det midnatt, vi beställde då en sista enhet på det stället för att sedan gå vidare. Natten var ung. Vi gick vidare till ett annat ställe och spelade några rundor biljard.

Under kvällens gång träffade vi lite nya människor som vi umgicks med. Det hela slutade i att alla gick till min kompis lägenhet, där vi spelade spel och sjöng hela natten. Jag var nog inte hemma förrän 5 på morgonen. Allt började med att vi beslutade oss om att gå ut till en bar i Varberg.


Kommentarer är stängda.